Ralph en Ineke, Hengelo, 1 apr 2019

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Wat een gezellige ontvangst met koffie, informatie en een gezellig praatje! Prachtige kamer met alles erop en eraan! Heerlijke douche en prima bed. Uitgebreid ontbijt! Fantastisch!! Groet, Ralph en Ineke

Patrick en Carine

beheer@hetmerthoes.nl

Beste mensen dit wil ik met met alle eerlijkheid melden, dat het een heerlijke en aangename B&B is. Wij hebben er twee nachten verbleven en gewoon top vooral de ontvangst en de vriendelijkheid van de uitbater Nick. En niet te vergeten dat het er heel mooi ingericht is en voldoet aan alle comfort die je nodig hebt, een goed bed …

Margot en Jelmer, Sachseln, Zwitserland, 18 jun 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Erg leuk om weer terug te zijn bij jullie. Voor de tweede keer in de achterkamer en opnieuw super! Heerlijke bedden, lekker bad, super ontbijt. Dank jullie voor de gastvrijheid en graag tot de volgende keer!

Erik, firma RODAC, 18 jun 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Lieve Chantalle, Edith, Nick en Jim. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik heb super genoten van jullie mooie B&B. Gastvrij, mooie kamers en geweldig ontbijt. En niet te vergeten, de super service. Héél erg bedankt. Groetjes, Erik

Frans en Ria, Brielle, 22 jul 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Eigenlijk maar weinig woorden nodig; Voortreffelijke kamer, bed en douche. Gezellige en huiselijke sfeer. Heerlijk ontbijt en “TOP” gastvrijheid. Komen zeker weer terug. Tot ziens dus, groetjes.

Edwin en Judith, 26 jul 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Fijn dat we hier mochten zijn. Een warm ontvangst en een geweldig mooie kamer. We hebben ‘s avonds heerlijk op het terras gezeten. Geweldige locatie, waar juillie trots op mogen zijn. Groeten.

Jan en Silvia, Friesland, 3 aug 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Een prachtig huis, mooi ingericht, ontspannend. Fijne plek, een aanrader. Hartelijk dank. Groetjes uit Friesland.

Gerard, Hilde, Tom en Zara, Brussel, 9 aug 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Wat een mooie B&B, waarvan beide B’s TOP! zijn. Erg leuke inrichting en fijn bed/bad. We hebben de grappige spelletjes ook uitgetest, maar er mag er eventueel nog eentje bij. We zullen het doorvertellen dat hier in Susteren een geweldige B&B zit in de Maasvallei. Groetjes.

Geiske, Veendam, 12 aug 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Ons eerste bezoek aan Susteren en ‘t Merthoes is erg goed bevallen. Mooie kamer, zeer vriendelijke en gezellige gastheer en een perfect ontbijt. Reden om weer terug te komen. Dank dank!

Ineke Bremer, 12 aug 2018

beheer@hetmerthoes.nl

Overgenomen uit het gastenboek in de B&B: Mooie B&B om het laatste stukje Pieterpad te lopen. Prima kamer, lekker ruim. Gastvrije eigenaar. Hartelijk dank, groet.