Horeca

Na een tijdje wandelen of fietsen door Het Smalste Stukje Nederland wordt het tijd voor een hapje en een drankje. Susteren barst van de leuke eettentjes of het nu gaat voor een kop koffie met Limburgse vlaai, lunch of diner. Ontdek hier de horeca in Susteren.

Koffiehuis en Brasserie Het IJzerenbos

Op zoek naar een rustpunt in een bosrijke omgeving? Bezoek eens Koffiehuis en Brasserie Het IJzerenbos. Hier kun je terecht voor zowel een kopje koffie en een stukje vlaai, een heerlijk belegd broodje als een lekkere warme maaltijd. Vergeet niet te genieten van traditionele Limburgse gerechten.

Horeca BB Merthoes Sustern

Parthenon 

Op slechts 700 meter van de B&B ’t Merthoes ligt het Griekse restaurant Parthenon. In hun stijlvol ingerichte restaurant, heten zij hun gasten hartelijk welkom. De ervaren kok bereidt dagelijks, met verse ingrediënten, traditionele Griekse gerechten. Laat je verrassen tijdens een gezellig avondje uit met lekker eten en drinken!

IJssalon de Graasboer 

Aan de prachtige markt in het oude centrum op slechts een steenworp afstand van de eeuwen oude basiliek bevindt zich de ambachtelijke ijssalon. In de oude boerderij uit de 19e eeuw waan je jezelf in een andere wereld met een warme huiselijke sfeer. Het is “thuiskomen” bij IJssalon de Graasboer zoals je vroeger bij je oma thuiskwam. Hier geniet je van heerlijke huisgemaakte lunchgerechten en ambachtelijk ijs, bereid volgens Italiaanse receptuur. Natuurlijk kun je ook terecht voor een heerlijke uitgebreide kop koffie met Limburgse vlaai, die iedere ochtend vers in de keuken wordt bereid met, tijdens het seizoen, vruchten uit eigen tuin.

Snackpoint Zöstere

Deze Limburgse ‘friture’ hoort bij de beste vijf van de Cafetaria Top 100. Ondanks dat Snackpoint Zöstere een oer-Hollandse cafetaria is, worden er lokale producten aangeboden. De specialiteit is het gegrilde haantje. Deze staan in full display in een grote grill buiten voor de zaak.

Cafetaria Aya Sofya

Voor een pizza, kapsalon en andere gerechten kun je terecht bij Cafetaria Aya Sofia, gelegen schuin tegenover B&B ’t Merthoes. 


Horeca Susteren

Chinees Restaurant Azië

Dit restaurant ligt tevens op korte loopafstand van onze B&B. Sinds vorig jaar is er ’n nieuwe eigenaar, we horen alleen maar positieve geluiden. Vriendelijk personeel serveert goed verzorgde Chinese/Indische gerechten.  Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 046-4491656.

IJssalon de Lekkernie

Bij deze ijssalon wordt gedurende het lente- zomerseizoen dagvers ambachtelijk ijs bereid. Zowel een ijsje op de vuist, in een koekje als ook een heerlijke coupe met vers fruit staan  op het menu. IJssalon de Lekkernie heeft geen website maar is wel te vinden op Face-book. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: 046-4493264. Wil je naar IJssalon de  Lekkernie, dan moet je ongeveer een afstand van 800 meter overbruggen.

Café d’n Hook

Heb je ’s avonds zin in een afzakkertje? Of gewoon zin in een lekker goed getapt pilsje?  Een ander drankje of een lekker kopje koffie? Dan kun je altijd terecht bij Marius en Angelie. Ook zij zijn te vinden via Face-book en bereikbaar via telefoonnummer: 046 449 2721.

Horeca Susteren

Café Bie Alois

Ook  ‘Bie Alois’ kun je terecht voor een lekker glas bier, Guinness of gewoon voor de gezelligheid. Je kunt tevens kennis maken met het unieke karakter van elk van de Brand bieren in dit Brand Proeflokaal. Hier herken je de ware Brand ambassadeurs. Alois heeft het genoegen om een echt Brand Proeflokaal te mogen zijn. Dat houdt in dat alle speciaal bieren van Brand bij hem op de tap of vanuit de fles worden verkocht. Brand Proeflokalen zijn volgens de brouwerij stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap. Je bent van harte welkom voor één van de speciale bieren van Brand.

 

HORECA SUSTEREN