De kamers van B&B ’t Merthoes

Entree

Welkom in onze B&B. Op deze pagina beschrijven we de kamers van B&B ’t Merthoes. De entree is de eerste kennismaking met B&B ’t Merthoes in Susteren. We hebben net zoals in de rest van onze B&B veel aandacht besteed aan accessoires. Vele hebben een verhaal. Volg je onze Instagram– en Facebookpagina al? Hierop plaatsen we namelijk regelmatig een verhaal over deze accessoires. In de entree is de trap naar de eerste verdieping waar de Óngerkamer, gezamenlijke woon-eetkamer en keuken is gevestigd. Loop je met ons mee? Wij wijzen je graag de weg.

Kamers B&B Merthoes

Entree

De gastenkamers

Wij hebben in onze B&B drie gastenkamers; de Óngerkamer, de Veurkamer en de Achterkamer. Deze namen hebben we gekozen om een Limburgs tintje aan onze B&B te geven. Alle kamers zijn lekker ruim en voorzien van airconditioning, een led-tv, traagschuim matrassen en een eigen badkamer. De Óngerkamer bevindt zich op de eerste verdieping en de andere twee kamers op de zolderverdieping. 

De tweepersoonsbedden op de kamers kunnen apart opgedekt worden.

Woon- eetkamer

In onze gezellige woon- eetkamer kun je na een dagje wandelen, fietsen of werken heerlijk bijkomen. Neem plaats in de comfortabele zithoek en geniet nog even na onder genot van een gekoeld drankje of een kopje koffie. In deze gezamenlijke ruimte wordt het ontbijt geserveerd of bij mooi weer in onze tuin.

Algemene informatie:

  • Gratis Wifi aanwezig.
  • Prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
  • Gratis parkeren aan de achterzijde van de Bed & Breakfast op eigen terrein. 
  • Susteren ligt op enkele minuten afstand van de A2 van Eindhoven naar Maastricht.
  • Het station ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.
  • Ook te boeken als kleinschalige groepsaccommodatie (bij beschikbaarheid).
  • Mocht je voor langere tijd bij ons willen verblijven, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 06 51 899 829. Ook staan wij open voor andere wensen.  

Kamers van B&B ’t Merthoes – Susteren – Midden-Limburg – Het Smalste Stukje Nederland