De kamers van B&B ’t Merthoes

[rev_slider Home]

De Óngerkamer
Deze ruime slaapkamer ligt op de eerste verdieping en is van alle gemakken voorzien. De Óngerkamer beschikt over een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen,  badkamer met wc, douche én bad. Ook heeft de kamer een led tv en airco.

  • Per nacht € 90,-

De Veurkamer
Deze kamer ligt op de zolderverdieping en is voorzien van een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen, led tv, badkamer met wc en douche. De kamer is voorzien van airco.

  • Per nacht € 80,-

De Achterkamer
Op de zolderverdieping vindt u ook de achterkamer, met een bad, wc en douche op de kamer. U slaapt op een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen. Op de kamer staat een led tv. De kamer is voorzien van een airco.

  • Per nacht € 90,-

De eet-woonkamer

  • Eetkamer
  • Woonkamer
  • Eetkamer

Bovenstaande prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Tevens is er gratis wifi in alle kamers!

Alle slaapkamers zijn standaard voorzien van airco!

Mocht u andere wensen hebben en bijvoorbeeld voor langere tijd bij ons willen verblijven, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer 06 – 82 11 22 48. Wij staan u graag te woord!

Verdere info:

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer met keuken gelegen op de eerste verdieping.

Aan de achterzijde van de Bed & Breakfast is een eigen parkeergelegenheid. Susteren ligt op enkele minuten afstand van de A2 van Eindhoven naar Maastricht.

Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer, het station ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Pieterpad haal & breng service

Loopt u het Pieterpad?

Wij bieden voor onze gasten een haal- en brengservice aan vanaf een locatie langs de route – bijvoorbeeld naar ‘de Hamer’ in de wijk Heide Susteren -.


De Entree 

Kamers B&B ’t Merthoes Susteren – Midden-Limburg