De kamers van B&B ’t Merthoes

De Óngerkamer .. Deze ruime slaapkamer ligt op de eerste verdieping en is voorzien van alle gemakken. De óngerkamer beschikt naast een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen voor een goede nachtrust, en een badkamer met wc, douche én bad ook over led tv en airco.

  • Per nacht € 99,-

De Veurkamer .. ligt op de zolderverdieping en is voorzien van een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen, led tv, en badkamer met wc en douche. De kamer is voorzien van airco. Bereikbaar via 2 vaste trappen.

  • Per nacht € 89,-

De Achterkamer .. Op de zolderverdieping vindt u ook de achterkamer, met een bad, wc en douche gelegen in de kamer. U slaapt op een 2-persoonsbed met traagschuim matrassen en beschikt over led tv. De kamer is voorzien van airco. Bereikbaar via 2 vaste trappen.

  • Per nacht € 99,-

De Eetkamer / Woonkamer Aetkamer

  • Eetkamer
  • Woonkamer
  • Eetkamer

Bovenstaande prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Tevens is er gratis wifi in alle kamers!

Alle slaapkamers zijn standaard voorzien van airco!

Mocht u andere wensen hebben en bijvoorbeeld voor langere tijd bij ons willen verblijven, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer 06 – 82 11 22 48. Wij staan u graag te woord!

Verdere info:

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer met keuken gelegen op de eerste verdieping.

Aan de achterzijde van de Bed & Breakfast is er een eigen parkeergelegenheid. Susteren ligt op enkele minuten afstand van de A2 van Eindhoven naar Maastricht.

Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer, het station ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Pieterpad h&b (haal & breng service)

Loopt u het Pieterpad? Wij halen en brengen u kosteloos van een naar een punt gelegen op de route van het Pieterpad in Susteren. Met deze service hoeft u niet te voet van uw route af te wijken.


De Entree..

Kamers b&b ’t Merthoes Susteren – Midden-Limburg